Vikar til kantine

Når du via VikarBørsen bestiller en vikar til kantine, kan du forvente følgende:

Opvask
Vikaren er erfaren bruger af industriopvaskemaskiner og kan selv overskue arbejdsgangene i en opvask. Det kan ikke forventes, at vikaren kan andre opgaver.

Forefaldende
Vikaren kan vaske op, hakke/snitte grøntsager og lave en simpel salatbar under supervision. Vikaren kan ikke nødvendigvis selv blande salater og lave dressinger.

Smørrebrød, kold buffet
Vikaren kan anrette pålægsfade, bruge pålægsmaskine, smøre smørrebrød og sandwich, lave kreativ salatbar med blandede salater og hjemmelavede dressinger.

Varm mad
Vikaren kan stå selvstændigt med produktion af den varme mad.

Selvstændig kantine
Vikaren er vant til selvstændigt at kunne overskue og udføre alle arbejdsopgaver i kantinen (inkl. egenkontrol), men kan ikke nødvendigvis forestå menuplanlægning og varebestilling.

Kantineleder
Vikaren kan selvstændigt overskue og udføre alle arbejdsopgaver i kantinen inkl. menuplanlægning, varebestilling og egenkontrol.

Servering
Vikaren er vant til tallerkenservering, pasning af buffet ved receptioner samt mødeservering. Ønskes en vikar til fadservering skal dette oplyses ved bestilling.

Alle VikarBørsens vikarer har erfaring fra deres respektive arbejdsområder, taler og forstår dansk, bærer korrekt fodtøj samt det arbejdstøj de får udleveret af VikarBørsen.